Termeni și Condiții

Termeni și condiții generale pentru utilizarea site-ului CoolUnit

DEFINIȚII ȘI TERMENI

Coolunit.ro – este denumirea comercială a website-ului societății COOL UNIT EXPERT SRL, persoană juridică română, având sediul social în Chitila, Strada Pădurii nr. 4 A, jud. Ilfov, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J40/16755/2018, având CUI RO 40191511

Client – persoană fizică / persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către COOL UNIT EXPERT S.R.L.

Site – domeniul www.coolunit.ro și subdomeniile acestuia

Conținut – toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate în orice mod prin utilizarea unui echipament electronic

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu prezentele condiții de utilizare.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, părăsiți site-ul.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informații generale și nu garantează exactitatea lor la un anumit moment, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte și curente.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

COOL UNIT EXPERT SRL nu va transfera dreptul de proprietate asupra conținutului și aplicațiilor software prezente în site.

COOL UNIT EXPERT SRL deține dreptul de proprietate și dreptul de autor asupra conținutului site-ului. Nu aveți dreptul sa redistribuiți, vindeți, copiați decompilați sau dezasamblați conținutul site-ului sau aplicația software într-o formă perceptibila de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea COOL UNIT EXPERT SRL, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de COOL UNIT EXPERT SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără acceptul scris din partea COOL UNIT EXPERT SRL.

Accesul și utilizarea paginii sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe site-ul nostru sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul site-ului pentru folosința dumneavoastră personală, fără scopuri comerciale. În orice alte situații, conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat și exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților COOL UNIT EXPERT SRL.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor COOL UNIT EXPERT SRL.

COOL UNIT EXPERT SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau altor componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, COOL UNIT EXPERT SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produse, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing sau aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului CoolUnit nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea COOL UNIT EXPERT SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

CONSIMȚĂMÂNT

COOL UNIT EXPERT  SRL solicită consimțământul utilizatorului în vederea folosirii datelor cu caracter personal în scopuri de marketing (abonare newsletter, cookie-uri etc.) în interesul legitim al COOL UNIT EXPERT SRL pentru securizarea și optimizarea site-ului propriu.

COOL UNIT EXPERT SRL nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al conținutului site-ului nu își asumă nici o obligație de rezultat sau diligență față de nici o persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării site-ului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

COOL UNIT EXPERT SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori materiale sau de altă natură și asigură că va depune toate diligențele necesare pentru remedierea acestora pe măsura identificării lor și realizarea unei informări corecte a utilizatorilor.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze COOL UNIT EXPERT SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

CONFIDENȚIALITATE

COOL UNIT EXPERT SRL va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care clientul le furnizează.

 

PUBLICITATE

Newsletter-ele COOL UNIT EXPERT  SRL sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați. Astfel, sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.  

In cazul în care utilizatorul își creează un Cont pe Site, are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea unor informări periodice de tip Newsletter. Clientul își poate modifica opțiunea cu privire la acordul emis către COOL UNIT EXPERT  SRL în orice moment:

– prin contactarea COOL UNIT EXPERT  SRL în acest sens

– prin modificarea setărilor din Contul de client

prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în mesajele comerciale primite de la COOL UNIT EXPERT  SRL

Renunțarea la primirea informărilor de tip Newsletter nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele și/sau serviciile COOL UNIT EXPERT  SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de COOL UNIT EXPERT  SRL utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

COOL UNIT EXPERT  SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, COOL UNIT EXPERT SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Orice persoana care vizitează site-ul și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru scopul colectării datelor, respectiv acela de informare a clienților privind comenzile și ofertele promoționale.

Prin consimțământul exprimat, utilizatorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a COOL UNIT EXPERT SRL, și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut mai sus.

Prin citirea prezentului Document ați luat la cunoștință de faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:

– rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;

– transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Vezi și Politica de confidențialitate