Piese de Schimb

Calitate originală, performanță unică

piese de schimb

Piese de schimb originale Carrier Transicold™

Piesele de schimb Carrier Transicold sunt denumite piese de schimb pentru performanță pentru un motiv. Spre deosebire de piesele de schimb aftermarket, ele sunt proiectate și produse conform standardelor OEM cu scopul de a maximiza performanța și fiabilitatea echipamentului din care fac parte.

Disponibilitate

Pentru noi, disponibilitatea pieselor de schimb este deosebit de importantă. Pentru a îndeplini acest deziderat, dispunem de acces direct la depozitul central al Carrier Transicold și avem la dispoziție toate resursele pentru identificarea și livrarea cât mai rapidă de piese de schimb originale.
depozit piese de schimb
piese de schimb

Furnizarea de componente reparate

Recunoaștem că odată cu atingerea perioadei de viața a echipamentului, costurile cu achiziția de piese de schimb originale noi pot fi uneori costisitoare. De aceea Carrier oferă posibilitatea furnizării de componente reparate precum compresoare, generatoare, motoare și microprocesoare. Acestea au avantajul reparației efectuate direct de producătorul acestora ceea ce înseamnă că s-au respectat același standarde ca cele din procesul de fabricare, furnizându-se un produs cu aceleași caracteristici ca cel original.

Accesorii - o opțiune pentru protejarea investiției

Mulți clienți au cerințe specifice afacerii derulate și de aceea venim în intâmpinarea acestora cu o selecție de accesorii care pot ajuta la monitorizarea transportului cu temperatură controlată.

Senzori de deschidere usa, senzori monitorizare nivel combustibil, sistem de monitorizare temperatură Datacold™, Lynx – sistem de monitorizare echipament frigorific – toate acestea au un impact important în transportul cu temperatură controlată.

 

Vezi și Soluții Electrice

piese de schimb

Solicită o programare