noiembrie 22, 2023

CoolUnit la Bucharest Food Expo – Inovație în Tehnologie și Pasiune pentru Alimentație

Anul acesta, am avut plăcerea de a fi prezenți ca expozanți la „Bucharest Food Expo”, cea mai mare expoziție B2B din România dedicată industriei alimentare și băuturilor. Acest eveniment, organizat în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a oferit o platformă exclusivă pentru toți profesioniștii din domeniul agroalimentar.

Deschiderea oficială a expoziției a fost marcată în prezența Prim-ministrului, Marcel Ciolacu, și a Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Ionuț Barbu. Conferința de presă cu titlul „ROMÂNIA, de la furcă, la furculiță!” a adus în prim-plan subiecte esențiale pentru industria noastră: proiecte guvernamentale și europene pentru dezvoltarea industriei alimentare, reducerea TVA la alimentele de bază și încurajarea producției locale.

Fiind distribuitorul oficial Carrier Transicold în România, CoolUnit a adus în atenția vizitatorilor cele mai avansate soluții tehnologice pentru transportul cu temperatură controlată a alimentelor. Expertiza noastră, combinată cu inovația Carrier Transicold, oferă garanția unei calități superioare și a unui standard înalt în domeniul agregatelor frigorifice.

Pe lângă expozanții de top, „Bucharest Food Expo” a găzduit competiții atractive, precum „Top Chef MĂCELAR 2023” și „Campionatul Internațional de Pizza 2023”. Maeștri din domeniu, atât din țară cât și din străinătate, au concurat pentru prestigioasele titluri, demonstrând măiestrie și pasiune.

Pe parcursul evenimentului, au fost organizate întâlniri de afaceri, conferințe și demonstrații live. Acest format dinamic a facilitat interacțiunea dintre specialiști, producători, distribuitori și furnizori din industria alimentară.

Participarea noastră la „Bucharest Food Expo” a consolidat poziția CoolUnit ca și lider în oferirea de agregate frigorifice de top. Suntem mândri să contribuim la evoluția și inovația în domeniul alimentar din România, la îmbunătățirea calității vieții oamenilor și totodată să fim parte din această comunitate vibrantă de profesioniști.

Mai multe detalii găsiți aici: https://bucharestfoodexpo.ro/