octombrie 22, 2023

Carrier Transicold, Printre Cele Mai Bune Companii Globale ale Anului 2023

Într-o lume în continuă schimbare și evoluție, companiile de tehnologie au fost în centrul atenției, atât pentru realizările lor, cât și pentru provocările cu care s-au confruntat. Recent, revista TIME, în colaborare cu Statista, a publicat un clasament al celor mai bune 750 de companii din lume pentru anul 2023, iar Carrier Transicold, distribuitorul oficial în România, este în acest prestigios top.

Deși marii giganți ai tehnologiei precum Microsoft, Apple, Alphabet și platformele Meta au dominat clasamentul, performanța Carrier Transicold subliniază importanța și relevanța sectorului său în economia globală.

Criteriile de selecție pentru această listă au fost riguroase, luând în considerare creșterea veniturilor, satisfacția angajaților și datele stricte privind mediu, componenta socială și corporativă.

Un aspect remarcabil al companiilor care s-au clasat este angajamentul lor față de principiile ce țin de partea socială, precum reducerea emisiilor și numirea unui număr mai mare de femei în consiliile de administrație. Acestea reflectă nu doar excelența în afaceri, ci și o viziune holistică, concentrându-se pe o creștere durabilă și responsabilă.

De exemplu, Microsoft, liderul clasamentului anul acesta, a înregistrat o creștere impresionantă a veniturilor de 63% față de 2020 și a redus emisiile totale cu 0,5%. De asemenea, Accenture, cu sediul în Dublin, s-a remarcat prin angajamentul față de egalitatea de gen și diversitate, având jumătate dintre membrii consiliului de administrație femei.

 

Liderul în industrie

Dar, întorcându-ne la realizarea noastră, prezența Carrier Transicold în această listă reafirmă poziția sa ca lider în industria sa, oferind soluții de calitate și inovație în domeniul transportului refrigerat. Este o recunoaștere a muncii asidue, a angajamentului față de excelență și a contribuției continue la o economie globală mai durabilă și eficientă.

Felicitări întregii echipe Carrier Transicold pentru această realizare remarcabilă! Continuăm să ne străduim, să excelăm și să contribuim la un viitor mai bun pentru toți.

Mai multe detalii găsiți aici: https://time.com/collection/worlds-best-companies-2023/.