aprilie 24, 2024

Carrier Global Corporation: Printre giganții inovației în topul Fortune 2024

Carrier Global Corporation, liderul mondial în soluții inteligente pentru climă și energie, a primit recnoaștere ca fiind una dintre cele mai inovatoare companii din America din partea prestigioasei reviste Fortune, clasându-se pe locul 37 din 200 în ediția 2024 a topului „America’s Most Innovative Companies”.

Această distincție subliniază angajamentul Carrier față de inovație și dorința sa de a atinge zero emisii rezultate din dezvoltarea și operarea produselor sale până în anul 2050. Hakan Yilmaz, Senior Vice President, Chief Technology & Sustainability Officer la Carrier, a evidențiat importanța acestei realizări, afirmând că: „A fi numită în lista Companiilor Americane Cele Mai Inovatoare evidențiază angajamentul Carrier către inovație și drumul nostru către zero emisii… Ne dedicăm creării de soluții inovatoare care îmbunătățesc viața de azi și deschid calea către un mâine mai luminos – pentru oameni, planeta noastră și generațiile viitoare.”

Inovație și Sustenabilitate:

Prin inovație riguroasă, Carrier își dezvoltă portofoliul de soluții bazate pe eficiență și electrificare, sprijinind trecerea de la încălzirea cu combustibili fosili la cea electrică. Cu peste 6.000 de ingineri în întreaga lume, Carrier se concentrează zilnic pe oferirea de soluții sustenabile inovatoare și diferențiate pentru clienții săi.

Metodologia Topului:

Topul „America’s Most Innovative Companies” este construit pe baza a trei piloni: inovația produselor, inovația proceselor și cultura inovației. Pentru a determina această listă, Fortune a colaborat cu compania de cercetare de piață și date Statista, evaluând companiile bazându-se pe acești trei piloni, prin intermediul unui sondaj anonim completat de angajați actuali și foști.

Despre Carrier:

Carrier Global Corporation, lider mondial în soluții inteligente pentru climă și energie, este dedicată creării de soluții care contează pentru oameni și planeta noastră, dar și pentru generațiile viitoare. De la începuturi, Carrier a fost în fruntea inovării tehnologice, inventând noi tehnologii și industrii complet noi. Astăzi, continuă să conducă datorită unei forțe de muncă diverse și de clasă mondială, care pune clientul în centrul tuturor activităților.

 

Recunoașterea obținută de Carrier în topul Fortune nu este doar o validare a traiectoriei sale inovatoare, ci și o inspirație pentru noi toți cei de la Cool Unit, distribuitorul oficial Carrier în România, să continuăm să promovăm și să susținem soluții de top care aduc un impact pozitiv asupra mediului și societății.